2. maj, 2015

Lycka till i världen alla valpar!

Det har redan gått några veckor sedan valparna flyttade och det har varit så fullt upp med annat så jag har inte hunnit med att uppdatera. Men jag kan i alla fall konstatera att det är ett gäng trygga individer som intagit sina nya hem. Alla rapporter från dag ett vittnade om valpar som med svansarna högt undersökte sina nya hem och miljöer och fullt ut accepterade den stora omställningen i livet. Det känns så skönt och man blir så varm i hjärtat när man förstår att man gett valparna en bra start. Sen att de är busiga och har vassa tänder, ja det hör liksom till.

Vi har ju behållit Irene, eller Ina som vi kallar henne, och hon håller oss i gång kan jag lova. Anders och jag säger flera gånger om dagen att vi glömt hur det är att ha valp. 

Luna leker jättemycket med Ina och mormor Leia, som var skeptiskt först, har accepterat henne fullt ut. Men blir Ina för odräglig är  hon inte sen att tala om det för henne så viss hjälp i att fostra har vi. 

Men det är trots allt en ljuvlig tid som går väldigt fort så jag påminner mig själv och jag säger det till mina valpköpare: njut av valptiden och ha ett riktigt gott liv tillsammans!

På fotot är det Ina som kämpade länge med att få mattan precis som hon ville ha den, sedan somnade hon gott! Hjärta

Nedan följer bilder på valparna och deras nya familjer. Jag kan bara, återigen med värme i hjärtat, konstatera att valparna har fått så otroligt fina och kärleksfulla hem. Det skall bli så kul att få följa deras utveckling framöver!