6. apr, 2015

Redan flyttfärdiga!

Det är inte klokt vad fort tiden går! På onsdag är det redan åtta veckor sedan Luna fick sina åtta små lakritstroll och det börjar bli dags för valparna att flytta till sina egna familjer.

Jag är så glad över att alla valpar fått så fina hem! Jag förstår att det varit låååånga veckor av väntan, men nu är snart väntan över.

Den geografiska spridningen ser ut så här: Stefan flyttar till Västervik, Lill-Micke och Lill-Anders flyttar båda till varsin familj i Trollhättan. Linnea får sätta ner bopålarna i Arvika och Anette utvandrar till Oslo. Bosse flyttar till en familj i Filipstad och Börje flyttar till Grums. Irene, Ina, stannar hos oss!

Vårt intensiva äventyr är näsan över för denna gång och nu väntar nästa äventyr för valparna och deras nya familjer. Det skall verkligen bli kul att få följa dem framöver.

Den senaste veckan har vi haft sådan tur med vädret så valparna har kunnat vistats ute i sin hage nästan hela dagarna. De njuter verkligen av det! Det märks så väl när de kommer in på eftermiddagen för de är nöjda. Äter, leker och busar och somnar sedan som stockar. Det är bara synd att det inte varit tillräckligt varmt för att indtroducera dem för vatten, men vi går ju mot varmare tiden och snart är det badvänligt i våra sjöar.

På tisdag är det dags att packa in valparna i bilen och åka till veterinären för besiktning, chipning och vaccination. Alltid lika kul och spännande! Sen på onsdag flyttar redan nummer ett. Som tur är så flyttar valparna med några dagars mellanrum, så vi får vänja oss med att det blir tystare och tystare...

I kväll skall jag och dottern ta lite fina enskilda bilder på alla valpar. De kommer att läggas ur här på hemsidan sedan!