15. mar, 2015

Härlig helg!

Nu är det verkligen hög tid att uppdatera här. Dagarna har en tendens att bara flyga iväg och talesättet att tiden går fort när man har roligt stämmer verkligen nu!

Valparna blir bara mer och mer ljuvliga för var dag och nu är de verkligen små hundar som busar, morrar, skäller, äter och ja... beter sig som små valpar helt enkelt! Hjärta De sover fortfarande väldigt mycket, men när de är vakna är det fullt ös.

I helgen har det ju varit ett fantastiskt vårväder så valparna har fått vara ute några gånger också. Första gången tyckte de att det var lite läskigt, men de andra gångerna så  hade de redan lärt sig att det det var något kul så då vågade de till och med ge sig ut på små upptäcktsfärder.

På tal om helgen så hade vi kärt besök av dottern My med kompis Matilda. De tyckte nog båda att det var skönt att skippa läkarstudierna för några dagar och bara gosa med valpar. De hade liiiite svårt att slita sig när det var dags för avfärd på söndagen.

Vi har också haft jättetrevligt besök av valpköpare både lördag och söndag. Det är faschinerande att se hur det snarare är valparna som väljer familj och inte tvärtom Vinkar. Men jag är övertygad om att det blir jättebra. Valparna är väldigt jämna och det är svårt att säga om någon sticker ut på ett eller annat sätt. De är alla väldigt förtrjusta i mänsklig närhet och det är ingen som försöker slingra sig ur famnen för att de inte gillar beröringen. Det är egentligen inte klokt att det bara är knappt fyra veckor kvar innan de är flyttfärdiga. Det känns som om det var i går de föddes!

Det skall verkligen bli kul att få följa deras fortsatta färd här i livet!

Men ett tecken på att de blir större är att de håller på att få tänder Chockad. Det blev jag bland annat varse när Lill-Anders, på bilden, smakade på mina tår....